Despre noi

Agentia H infiintata in 1990 a activat la inceput in zona de sud a Bucurestiului. Dupa numai 2 ani agentia deschide birou in zona ultracentrala, in aceeasi locatie in care se afla si astazi- str. Stirbei Voda nr. 2.  Perioada de inceput este caracterizata de o anumita lejeritate in zona tranzactiilor imobiliare, cand concurenta era mica.
In anul 1994 firma isi schimba actionariatul si devine un jucator puternic in zona ultracentrala din Bucuresti, pe segmentul de apartamente, case/vile, inchirieri si vanzari in timp ce concurenta creste simtitor. In urmatorii ani Agentia H devine leader de piata in zona Sala Palatului - Calea Victoriei, Cismigiu, o zona cu multa istorie si frumusete din centrul Bucurestiului. In zona ultracentrala detinem un portofoliu de oferte de vanzare ideale pentru investitii pe termen mediu si lung, pentru care procentul de amortizare al investitiei imobiliare este cel mai rentabil din piata imobiliara.

Activitatea noastra de peste 29 ani, alaturata experientei acumulate de-a lungul anilor va ofera o reala optiune atunci cand doriti sa achizitionati sau sa vindeti o proprietate sau sa inchiriati pe termen lung, casa sau vila in zona ultracentrala din Bucuresti. Folositi avantajul de a fi consiliat in permanenta de profesionisti care va ofera toate lamuririle de care aveti nevoie.