Despre noi

Agentia H infiintata in 1990 a activat la inceput in zona de sud a Bucurestiului. Dupa numai 2 ani agentia deschide birou in zona ultracentrala, in aceeasi locatie in care se afla si astazi. Perioada de inceput este caracterizata de o anumita lejeritate in zona tranzactiilor imobiliare, cand concurenta era mica.
In anul 1994 firma isi schimba actionariatul si devine un jucator puternic in zona ultracentrala din Bucuresti, pe segmentul de apartamente, case/vile, inchirieri si vanzari in timp ce concurenta creste simtitor. In urmatorii ani Agentia H devine leader de piata in zona Sala Palatului - Calea Victoriei, Cismigiu, o zona cu multa istorie si frumusete din centrul Bucurestiului. In zona ultracentrala detinem un portofoliu de oferte de vanzare ideale pentru investitii pe termen mediu si lung, pentru care procentul de amortizare al investitiei imobiliare este cel mai rentabil din piata imobiliara.

Incepand cu anul 1999, Agentia H incepe dezvoltarea unui nou departament, de abia rasarit pe segmentul de cazare Bucuresti, respectiv apartamente in regim hotelier pe aceeasi zona pe care deja activa de aproape 8 ani. Apartamentele care se inchiriaza sunt situate intr-o locatie de exceptie in blocuri de rezidenta ( langa Hotel Hilton si Hotel Radisson), ofera conditii exceptionale cu servicii de curatenie incluse, internet gratuit si aer conditionat, bucatarii complet utilate, la preturi prietenoase. In anul 2005 concurenta incepe sa-si arate coltii si in acest domeniu. Azi regimul hotelier este un fenomen si reprezinta o concurenta reala a hotelurilor chiar daca sunt standarde diferite. Toate aceste sunt in beneficiul clientilor, care gasesc conditii excelente la preturi de exceptie in comparatie cu alte capitale europene.

In momentul de fata Agentia H are 2 departamente distincte: servicii imobiliare in zona ultracentrala si servicii de cazare in apartamente regim hotelier. Portofoliul clientilor nostri este reprezentat atat de clienti persoane fizice cat si persoane juridice - firme romanesti sau corporatii internationale.

Echipele din cele 2 departamente sunt formate din cei mai buni profesionisti din domeniul imobiliar, cu o experienta de peste 15 ani in activitatea pe care au desfasurat-o continuu.

Activitatea noastra de peste 20 ani, alaturata experientei acumulate de-a lungul anilor va ofera o reala optiune atunci cand doriti sa achizitionati sau sa vindeti o proprietate sau sa inchiriati pe termen lung sau scurt un apartament, casa sau vila in zona ultracentrala din Bucuresti. Folositi avantajul de a fi consiliat in permanenta de profesionisti care va ofera toate lamuririle de care aveti nevoie si va apara de tranzactiile dubioase la care va puteti expune.